Close

El Soci adequat pot canviar-ho tot

Quan els serveis van començar a tenir sentit

ESTRATÈGIA – SERVEIS – SUPORT

TODO LO QUE BUSCAS Y NECESITAS EN UN SÓLO LUGAR

AHORRE TIEMPO Y SIMPLIFIQUE TODAS SUS TAREAS TRABAJANDO CON UN ÚNICO PROVEEDOR EN TODAS SUS DELEGACIONES O CENTROS

Amplia red nacional de colaboradores en base a criterios de garantía y rapidez en las intervenciones. Control de calidad en todas las provincias. El servicio se complementa con un helpdesk donde personal técnico de Inversia coordina paso a paso su tranquilad.

SERVEIS CLOUD

Server room interior in datacenter. 3D Render

Servidors dedicats

Disposar dels recursos de computació, emmagatzematge, xarxa i seguretat necessaris per a allotjar la teva infraestructura tecnològica en el núvol.

Cloud storage upload and download data management technology

Escriptori Remot

Mobilitat total sense renunciar a les teves aplicacions de sempre. Treballa des de qualsevol dispositiu amb la sensació d’estar en l’oficina.

Four white wires laying under a white cotton cloud.

Emmagatzematge en el núvol

La millor solució d’emmagatzematge i ús col·laboratiu per a la teva empresa. Comparteix, edita, sincronitza i estableix permisos de manera fàcil i segura.

Businessman typing in data on the computer

Repositori S3

Perquè les Pimes cada vegada guarden més informació i necessiten de solucions d’emmagatzematge més simples, centralitzades i assequibles.

Programming website design

Allotjament de servidors

Situem els teus servidors en nostres Data Center aplicant seguretat perimetral i en compliment amb les normatives de seguretat i RGPD.

CONNECTIVITAT

Fiber optics

Ffto

Fibra professional amb opció d’instal·lació dual i línia còpia de seguretat 4G.

The Internet cable plugs are connected to the Internet router

Veu Ip

Aprofita els avantatges que t’ofereix Internet i estalvia en telèfon, en desplaçaments innecessaris i en equips tecnològics que acaben obsolets.

Power bank and mobile phone

Telefonia Mòbil

Sabem que un mòbil corporatiu no s’utilitza igual que un mòbil particular, és gairebé una oficina portàtil. Per això necessita més suport, més fiabilitat i més seguretat.

CÒPIA DE SEGURETAT I RECUPERACIÓ DE DADES

Closeup back up of woman portrait of professional gamer playing

Integració Veeam Còpia de seguretat

Inversia Technologies ofereix aquesta solució amb un model de “pagament per ús”, de manera fàcil i segura estalviant els costos d’implementació i manteniment d’una infraestructura addicional.

Universal Serial Bus portable data backup

Nas Còpia de seguretat

La nostra solució de Cloud Còpia de seguretat per a NAS permet recolzar en el núvol de Inversia Technologies les dades emmagatzemades en aquests dispositius NAS.

Hand holding Universal Serial Bus portable data backup

Vm Còpia de seguretat

Solució de còpies de seguretat per a Màquines Virtuals (VMware e Hyper-V).

Working network hardware in data center

Office 365 Còpia de seguretat

Protegeix les teves dades davant qualsevol infecció de Ransomware o errors humans com esborrats accidentals de fitxers importants de l’empresa.

engineer working on a laptop in server room

Recuperació de Dades

Recuperem les seves dades de qualsevol mitjà avariat o infectat amb Ransomware.

CIBERSEGURETAT

Password. Computer security or safety concept. Laptop keyboard w

Seguretat Perimetral de Xarxes

Realitzem la integració d’elements i sistemes, tant electrònics​ com mecànics, per a la protecció de perímetres físics, detecció de temptatives d’intrusió i/o dissuasió d’intrusos en instal·lacions especialment sensibles.

network server room

Seguretat de Llocs de treball i Servidors

Antimalware, Antiransomware i Antiexploits, servei gestionat complet en lloc de treball i servidors.

Donem solucions a totes les teves necessitats.
Servei professional 24/7.

SERVEIS

IT SERVICES EVERYWHERE - SERVEI 24X7 - COBERTURA NACIONAL

Estalvií temps i simplifiqui totes les seves tasques treballant amb un únic proveïdor per a totes les seves delegacions o centres.
Amplia Xarxa nacional de col·laboradors en base a criteris de garantia i de rapidesa a les intervencions. Control de qualitat en totes les províncies. El servei es complementa amb un servei help desk on el personal tècnic d’Inversia, coordina pas a pas la seva tranquil·litat.

PC I OS REFRESH

Downgrade i Upgrade. Donem suport al canvi tecnològic en la seva empresa, ja sigui actualitzant a un nou Sistema Operatiu o canviant tot el parc per noves màquines. Oferim una solució completa, des de la còpia de seguretat fins al suport post-migració.

MANTENIMENT INFORMÀTIC

Servei de manteniment integral dirigit a empreses, adaptat a les seves necessitats. Auditoria inicial, consultes i solució de problemes per telèfon, suport presencial i suport remot. Servei de paquets d’hores.

XARXES

Instal·lació i subministrament d’Electrònica de Xarxa. Implantació de xarxes a través de Switching i Routing, cablejat estructurat, pentinat de racks, actualitzacions de firmware i IOS.

SUPORT I HELPDESK

Voleu que gestionem el servei de suport per als seus usuaris? Suport de primer nivell, d’assistència remota, que proporciona d’una manera eficaç i senzilla la gestió i resolució d’incidències, problemes, consultes i peticions. Servei dissenyat a la mida de client.

LOGISTICA TECNOLÒGICA

¿Grans canvis en la seva infraestructura IT?
Permeti’ns ajudar en tot el procés logístic, des dels requeriments tècnics i de planificació fins a les opcions de distribució a nivell nacional i d’emmagatzematge temporal.

OUTSOURCING

Externalitzi les seves necessitats informàtiques, permeti que un equip de professionals altament qualificats conformin el seu departament d’IT i gestionin tots els serveis, tant interns com externs.

SUPORT POSTVENDA

Seguirà comptant amb nosaltres si ho necessita. El nostre compromís passa per seguir oferint-te el millor servei postvenda adaptat a les teves necessitats, un servei sempre disponible per ajudar-te quan ho necessitis.

CARTELLERIA DIGITAL

Pantalles professionals. Configuració de Players. Col·locació de suports de qualsevol tipus. Instal·lació de totem, quioscs .. Solucions digital signage. Càrrega i actualització de continguts.

MICROINFORMÀTICA

Àmplia experiència en maquetació i reparació d’equips i dispositius de totes les marques. Configuració prèvia i testeig. Migracions i actualitzacions de SO. Downgrade i Upgrade.

Envíanos un MENSAJE

ABOUT INVERSIA

Parlem un llenguatge senzill i clar, orientat a solucions efectives dins del cost.

CONTACTO
UBICACIÓN